beste resultaten!

Het beste reslutaat wat betreft huid verbetering en verjonging is in veel gevallen te behalen door het frequent en kort achter elkaar uitvoeren van kuurbehandelingen.

Hierdoor behaal je trapsgewijs een steeds mooier resultaat wat we uiteindelijk doormiddel van thuisverzorging en onderhoudsbehandelingen vast gaan houden.

Als we dit samen op een juiste manier uitvoeren heeft u dus het hoogst mogelijke en BLIJVENDE resultaat. Dit betekend ook dat u dus niet elk jaar opnieuw een kuur hoeft te ondergaan om  de huid jong fris en strak te houden.

Hieronder zal ik een uitleg geven over het soort behandeling en de beste frequentie voor het grootst mogelijke resultaat.

Microdermabrasie kuur

De vernieuwing van de huidcellen

Normaal gesproken duurt het 28 dagen voor dat een nieuwe cel vanuit de basaalcellaag (onderste laag van de opperhuid en levende cel) naar boven gaat (hoornlaag en daar is de cel inmiddels dood). Hierdoor ziet onze huid er vaak droog en dof uit als we ouder worden want deze dode huidcellen stapelen zich op naarmate de celdeling trager gaat worden.

Wat ik met microdermabrasie doe is de bovenste laag met dode huidcellen verwijderen. Hierdoor komen de nieuwe, gezonde en mooie huidcellen tevoorschijn. De huid ziet er nu veel mooier en minder droog uit. 

Een eenmalige behandeling is mooi om kennis te maken met microdermabrasie, om het aan te voelen en te kijken hoe jouw huid op de behandeling reageert.Als je  een eenmalige microdermabrasie behandeling doet dan is het reslutaat mooi, maar tijdelijk(aantal weken). Onderhoud u uw huid thuis goed met de juiste producten dan verlengt u dit resultaat. Maar verwacht daar niet hetzelfde resultaat van als dat je het in een kuur zou doen. 

Microdermabrasie in een kuur 4 tot 8 maal. 1x per 2wk

Ik adviseer een microdermabrasie kuur waarbij u elke 2 weken komt voor een behandeling. Dit om steeds iets meer van de dode huidcellen te verwijderen waardoor het resultaat steeds mooier gaat worden.  Daarnaast gebruikt men speciale producten voor het onderhoud. Na de kuur komt u elke 4-6 weken voor een onderhoudsbehandeling (welke behandeling is in overleg) om het resultaat optimaal te houden. Als u het op deze manier gaat doen zult u zien dat microdermabrasie goed werkt en dat u een hele mooie huid krijgt en dat u tevreden bent.Het aantal behandelingen wat u nodig heeft is bij iedereen verschillend en zal ik bij een intake bepalen.

BeautyTec Sim kuur

Huidverjonging en verbetering.

De resultaten van Beautytec Sim zijn indrukwekkend
Een staaltje hoogwaardige technologie, waarbij de combinatie van ultrageluid en micromassage ervoor zorgt dat er speciale werkstoffen tot diep in de huid worden opgenomen. Een losse behandeling geeft al een enorme oppepper aan de huid en het resultaat is direct zichtbaar. Alleen is dit resultaat niet blijvend. In kuur vorm is blijvend resultaat wel mogelijk in combinatie met de juiste thuisverzorging en elke 4 tot 6 weken een onderhoudsbehandeling.


2x per week 5 tot 10 behandelingen
Voor een optimaal resultaat adviseer ik u 5 tot 10 behandelingen (afhankelijk van de huidcondititie) met een regelmaat 2x keer per week, met gebruik van bijbehorende produkten. Daarna evt.  onderhoud 1 x per 4 tot 6 weken om het resultaat te behouden. 

De combinatie van Beautytec Sim met een microdermabrasie geeft een verbluffend resultaat. 

Microdermabrasie/BeautyTec Sim kuur

Door de beautyTec Sim te combineren met de Microdermabrasie behaalt u het grootst mogelijke resultaat wat betreft huidverjonging.

Als de dode huidcellen verwijderd zijn door de microdermabrasie is de huid extra toegankelijk voor penetratie van de werkstoffen en is het resultaat vebluffend!

2x per week 4 tot 8 behandelingen

Bij alle behandelingen wordt de BeautyTec Sim ingezet. De microdermabrasie is eens per twee weken toepasbaar en wordt bij de eerste en de vijfde behandeling toegepast. Omdat deze behandelingen intensiever zijn en meer resultaat geven dan alleen de microdermabrasie of de BeautyTec Sim behandelingen, heeft u hier minder behandelingen van nodig.

Dermaroller/ La VieSage

 

 Door de bovenste huidlagen met micronaaldjes te doorboren, wordt de bloedcirculatie in de huid gestimuleerd en worden fibroblasten aangezet om collageen en elastine te produceren.Met elke volgende behandeling worden lijntjes en rimpels geleidelijk minder zichtbaar.

Daarnaast zorgt deze nauwkeurige en minimaal invasieve techniek met micronaaldjes die gaatjes maken in de opperhuid voor een veel betere absorptie van anti-verouderingsproducten, zoals de Medex serums met vitamine C of retinol.

5 behandelingen nodig, 1 per 4 weken.

Alleen verantwoord in combinatie met La viesage.

Effectief bij: huidverslapping, rimpels, littekens, striae en cellulitis.

resultaat: verbluffend en blijvend!