Dermaroller

Rimpels ontstaan hoofdzakelijk als gevolg van een natuurlijk proces waarbij de huid in de loop der jaren elastine- en collageenvezels kwijtraakt.

Doordat de huid met het stijgen der jaren geleidelijk steeds minder van deze verstevigende bestanddelen bevat, wordt de huid slapper en ontstaan er groeven: rimpels en lijntjes. Tijdens elk levensjaar neemt de hoeveelheid collageen in de huid met ongeveer 1% af. Uiteindelijk zakt het bindweefsel in en verliezen de huid en contouren van het gezicht hun vorm en stevigheid.

 Door de bovenste huidlagen met micronaaldjes te doorboren, wordt de bloedcirculatie in de huid gestimuleerd en worden fibroblasten aangezet om collageen en elastine te produceren.Met elke volgende behandeling worden lijntjes en rimpels geleidelijk minder zichtbaar.

Daarnaast zorgt deze nauwkeurige en minimaal invasieve techniek met micronaaldjes die gaatjes maken in de opperhuid voor een veel betere absorptie van anti-verouderingsproducten, zoals de Medex serums met vitamine C of retinol.

5 behandelingen nodig, 1 per 4 weken.

Deze behandeling is alleen verantwoord  in combinatie met La VieSage.

En zal alleen in die combinatie worden uitgevoerd.

Het resultaat is verbluffend en blijvend!