Nieuwsbode Bunnik

2. sep, 2015

Dionne van Hoof opende zaterdag haar World of Beauty

Dionne van Hoof opende zaterdag haar World of Beauty
ODIJK - Met een openingsborrel gaf Dionne van Hoof zaterdag aan de Veldwachter Willemslaan 22 het officiële startschot voor haar Huidverbeteringsinstituut Dionne’s World of Beauty.
Het was een feestelijke bijeenkomst. Belangstellenden konden met een hapje en een drankje kennismaken met deze World of Beauty en een kijkje te nemen in de gloednieuwe salon.
Dionne van Hoof stelt: “Mensen kunnen bij mij terecht voor professionele huidverzorging zoals diverse Medik8 gezichtsbehandelingen, epileren of verven van wimpers of wenkbrauwen. Maar mijn specialisatie is toch anti-aging en huidverbetering van binnen en buiten uit door middel van geavanceerde apparatuur en Nutricosmetics (voedingssupplementen) van La VieSage.”

Huidverjongingskuur
Een eerste voorbeeld van de specialisaties is de Ultrsoon huidverjongingskuur. Deze kuur bestaat uit tien behandelingen in combinatie met de thuisverzorging van Medik8. Met de Beauty TecSim worden huidverbeterende behandelingen gegeven. Het apparaat maakt gebruik van twee revolutionaire technieken: het combineert ultrageluid met een gelijktijdige micromassage door innovatieve hoogvolt. Zo kunnen er spectaculaire resultaten worden bereikt. Het onder de huid liggende spierweefsel wordt in een sessie op een zachte manier geactiveerd. Daarbij wordt de doorbloeding gestimuleerd en ontslakt de huid, het bindweefsel wordt strakker. Resultaat: de huid wordt dikker, steviger, en elastischer, gaat rimpelvorming tegen en bestaande rimpels worden van onderuit de huid worden opgevuld.

Dermaroller & La VieSage
Een tweede specialisatie is een serie van 5 Dermaroller/ La VieSage behandelingen inclusief Collageen en Elastine peptiden en VitC. Dermaroller is een huidverjongende en collageen stimulerende behandeling met een blijvend resultaat. Er ontstaat een compleet nieuw en versterkt netwerk van collageen en elastine. De celdeling wordt bevorderd, rimpels verminderen en de huidstructuur verbetert aanzienlijk . Als we meer afbreken dan opbouwen aan collageen vitC, elastine of hyaluronzuur, dan spreken we van degeneratie of wel, huidveroudering. Met La VieSage is dit proces omkeerbaar! Hiermee vullen we de tekorten aan werkstoffen aan.

Meer informatie op www.dionnesworldofbeauty.nl of via 06-44844737