• Medik8

  GEAVANCEERDE HUIDVERZORGING

  Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten. Met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen.


  Professionele producten: Medik8 wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals. Zoals dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde Spa & Wellness bedrijven.

  Kennis en ervaring: Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek van meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

 • Mineralogie

  100% MINERALE MAKE-UP

  Het van oorsprong Amerikaanse Mineralogie is een natuurlijke, 100% minerale make-up. Mineralogie heeft niet alleen de beste beschermende en voedende eigenschappen voor de huid, maar geeft de draagster ook een glamorous uitstraling.

 • La VieSage

  NUTRICOSMETICS voor een mooie huid van binnenuit

  Een volstrekt uniek concept in een speciale markt. We hebben een complete lijn van Nutricosmetics ontwikkeld om de huid van binnenuit te ondersteunen. Een resultaatgerichte, efficiënte en directe aanpak is mogelijk door het gebruik van hoogwaardige voedingsstoffen met als doel huidverzorging van binnenuit. LavieSage selecteert, indien mogelijk en beschikbaar, uitsluitend natuurlijke ingrediënten maar vooral huidspecifieke voedingsstoffen met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik. Dat maakt LavieSage een speciale partner voor iedere professional die aan de huid werkt en voor iedereen die een goede gezondheid van lichaam en huid wenst.